Wednesday, January 13, 2016

sticky note lah ~


sticky note lah ~
 ada banner baru kat situ
tahir tanya camna hang buat?
aku jawab sambil baring ja aku buat tu wakakkaka
kerekkkkkk tak hengat punya jawapan 
sakit hati tak baca ?? haahhaha



apapun aku terdelete semua gambar dalam blog ni sebenarnya
termasuklah gambar banner zaman muda - muda aku dulu tu 
maybe kalau lima tahun lepas terdelete camni gelabah sedih agaknya
sekarang? alang-alang delete blog terus la
takdak perasaan hahahaha
tapi biar la dulu. banyak memori kat sini
banyak cerita sebenarnya :)



yep, 
dah masuk tahun baru.
 tak yah nak wish la kot 
dah masuk tengah bulan januari pun
gaji pun tak berapa hari  lagi nak masuk
hamboih awal sebut pasal gaji 
tu maksudnya apa tu??
hahahaha


so aku dan 2016?
heh..
go with the flow ~
nampak???



;)

7 comments:

  1. Laaaaaa sayangnye da delete semua gambar. Hahhaha tapi buka ada gambar aku pun kannnn. Gambo epal pun lom tentu hado. Hahahaha

    Hadoih gaji. Gaji. Ni benapas pun da tesekat kat hidung dah ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. gambar ko aku tak sure tapi gambar megi aku masak kat resak tapi ko ambik letak watermark blog ko ada dlm ni..tapi dah terdelete lah hahahaha..

      xpe gaji ko banyak kahkah..

      Delete
    2. Hahahahhaha gambar megi tu dalam blog aku pun hader. Hahahahaha

      Hamboi cakap mcm gaji aku 2.6b ohh

      Delete
    3. Hahaha so xralat la klu kat sini dh kena delete..

      Klu gaji 2.6 aku nak mintak sikit je..buat bayar ptptn hahaha

      Delete
  2. ehem...patut tersedak..ada org mention nama ghopenyer..ate..teman nak wish best of luck for 2016..eh..tetiba ja kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. gudluck to u too :)..patut ka blog ini terus diupdate?? soalan kemain hahaha

      Delete
    2. update p la demi menghibur hati teman mu yang lara ni...cenggitu statement!!

      Delete