Friday, May 6, 2016

dreams do come true


dulu entah tahun bila aku pernah update pasal nak pergi macau makan egg tart. 
tapi kawan-kawan aku pandang enteng ajakkan aku itu. 
sapa sangka ajakkan yang diayam-ayamkan oleh mereka itu jadi kenyataan
 seriously.

apa? serius la. baru balik hong kong minggu lepas.
dah pi hong kong mesti la singgah macau sekali. 





 venetian, macau. tempat impian nak sampai gara-gara tengok cerita korea wakaakkaka..
awan tu bukan awan betul tapi lukisan. so dah sampai tu,  tunggu lagi ambik gambar update IG terus. wifi free bersepah-sepah kat macau ni..


kalau nak ikut gambar kat macau ni boleh tahan banyak. itu baru first day. bayangkan kalau zaman beli kodak? mau gelak sampai ke telinga tokei kedai jual kodak tu. tapi sebab aku malas, so cukup la satu gambar kat macau..gambar-gambar kat macau tower, senado square, city of dream kalau aku letak buleh hangs PC opis hangpa nanti aku rasa..



ok nak update itu ja. 
sengal tak sengal aku dah malas nak sambung
hahahaha





 ocean park. day 3.
 aku tengah gelak macam jerung tu sebenarnya ni  hahahaa



p/s disneyland best sangat sampai aku tak tau nk cerita.kalau ada peluang pergilah sekali bawak anak2..klu takdak anak , bawak  lah diri sendiri bersama kawan-kawan bujang anda dan jangan lupa naik roller coaster yang boleh gostan balik tu syok oooo hahaaha..