Tuesday, August 23, 2016

cari pasal


hi :)
malam ni nak cerita pasal olimpik
 sepanjang olimpik rumah aku tv tengok ke sukan saja.
ibarat macam bangun pagi sukan, malam nak tdoq pun sukan

sampai bila closing ceremony mak aku buat ayat
dah habis olimpik , pasni takdak cerita best la nak tengok malam - malam

semangat tak mak aku?? hahahahaha
mujur masa kecik-kecik dia tak suruh anak dia bersukan sampai jadi atlet
aku lari pun tak larat hahahahaa 
tapi camna aku main netball wakil sekolah dulu weh?
cikgu takdak pilihan agaknya ahahahaaa

semalam aku nampak ayah aku tengok ulangan badminton
chong wei lawan lin dan
pagi tadi masa breakfast sebelum pi keja aku tanya ayah aku

"semalam badminton sapa menang ayah?"

ayah aku buat muka tak puas hati..

aku sengih sambil suap nasi goreng

hahahahahaaha

pagi - pagi cari pasal ja kejanya 


p/s : ada sapa nak request entry sayangku kapten mukriz? haahahahaa
macam ada yang masih  baca blog ni la kan kbai