Tuesday, August 23, 2016

cari pasal


hi :)
malam ni nak cerita pasal olimpik
 sepanjang olimpik rumah aku tv tengok ke sukan saja.
ibarat macam bangun pagi sukan, malam nak tdoq pun sukan

sampai bila closing ceremony mak aku buat ayat
dah habis olimpik , pasni takdak cerita best la nak tengok malam - malam

semangat tak mak aku?? hahahahaha
mujur masa kecik-kecik dia tak suruh anak dia bersukan sampai jadi atlet
aku lari pun tak larat hahahahaa 
tapi camna aku main netball wakil sekolah dulu weh?
cikgu takdak pilihan agaknya ahahahaaa

semalam aku nampak ayah aku tengok ulangan badminton
chong wei lawan lin dan
pagi tadi masa breakfast sebelum pi keja aku tanya ayah aku

"semalam badminton sapa menang ayah?"

ayah aku buat muka tak puas hati..

aku sengih sambil suap nasi goreng

hahahahahaaha

pagi - pagi cari pasal ja kejanya 


p/s : ada sapa nak request entry sayangku kapten mukriz? haahahahaa
macam ada yang masih  baca blog ni la kan kbai 


6 comments:

  1. Kalau hang buat entry kapten mukriz hang tu..aku viralkan blog hang kat FB!! wakakak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wakakakaaka tak puas hati tui hang dgn kapten mukriz tuh..ni membuak2 nak update ni haahaha..#caripasai

      Delete
  2. Hahahaha baiknye ayah ko xmenjawab. Kalau ayah aku yg tolong jawab, sure tutup telinga hahaha.

    Aku xtgok cter kapten mukhriz langsung walau 1 episod. 😑

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha dia tau aku duk main2 kan dia..
      wakakaka kapten mukriz tu klu tak sebab rasa ingin tau aku kenapa hari2 dia trending takdenya aku nak tengok..

      Delete
  3. kuang asam punya anak... hahahahahaha...

    ReplyDelete