Monday, October 17, 2016

entry ni tidak berbayar ye



cun sangat ankel jonni punya lukisan ni
power-power!!

ankel sila kembang kempis hidung sebab intro entry dah puji wakaka




terus on laptop update entry
kata support member - member kan
walaupun aku dapat free haahhaaha
thanks kokda hadiahkan
even aku tau kokda dah pencen baca blog ~





masa tengah bukak sampul tadi, ada students  nampak
depa tanya terus apa tu?
bila aku cakap komik, terus nak mintak baca
aku tak sempat nak belek kot 
tengok muka aku tak berapa nak rela, depa sembur baik punya

"kak fizah buat keja dulu..banyak tu kertas atas meja"
ok itu sengal!! hahaha 


habis baca depa komen 
kalau lagi panjang lagi menarik ni
so maksudnya apa tu ankel?

kena buat next comic lettewww


kepada ankel 
goodluck
teruskan berkarya
lukisan sangat cantik
seriously 
semoga lepas ni femessssss sampai azerbaijan!!

hahahaha


insyaAllah next comic tak sempat kokda nak order  aku dah belikan untuk dia dulu muhahaha

oh ya kalau ada yang nak beli sila tengok sini 

ok baiiiiiiiii ~


p/s : terkial-kial nak menaip entry sekarang..tapi sis cuba ;P